duminică, 4 august 2013

Cat dureaza fluturii in stomac in functie de zodia relatiei voastre


dEpurtat.ro Ca sa afli zodia relatiei voastre trebuie sa te gandesti in ce zi v-ati cunoscut. Calculeaza in ce zodie a picat ziua respectiva si vei afla sub ce semn sta cuplul vostru. Apoi vezi mai jos cat dureaza fluturii in stomac si cand se instaleaza rutina in functie de zodia ce va guverneaza.
dEpurtat.ro

Berbec


Relatia ce sta sub semnul Berbecului incepe cu multa pasiune, cu mult sex si senzatia ca nu puteti respira unul fara celalalt. Din pacate, aceasta senzatie nu dureaza mult. Fluturii din stomac sunt foarte agitati, dar se calmeaza prea repede, moment in care va veti da seama ca nu aveti prea multe in comun si ca nu puteti fi nici macar prieteni sau parteneri in viata.
dEpurtat.ro

Taur


Relatiile din Taur nu se bazeaza pe fluturii din stomac, ci pe intelegere, comunicare si respect. Sunt relatii linistite, care avanseaza incet dar sigur. Evident, exista acea pasiune si emotiile de la inceputul unei relatii, dar ele nu sunt puternice si se sting repede. Din fericire locul lor e luat de alte senzatii la fel de placute.
dEpurtat.ro

Gemeni


Relatiile care stau sub semnul Gemenilor sunt agitate, tumultoase, dar tocmai de aceea, pasiunea dureaza mai mult. Sunt multe certuri violente, despartiri mai lungi sau mai scurte, urmate de impacari care de fiecare data va readuc fluturii in stomac.
dEpurtat.ro

Rac


Emotiile inceputului sunt aproape inexistente in cazul relatiilor din Rac, ceea ce poate fi o problema pentru altii, dar nu si pentru voi. Chiar daca rutina se instaleaza destul de repede, voi va simtiti bine asa. Sunteti unul pentru altul si mama, si tata, frate, sora, cel mai bun prieten si parteneri de drum lung.


Leu


Pasiunea dintre voi nu dureaza foarte mult, dar este puternica si de dragul amintirilor de inceput, amandoi faceti eforturi sa va intelegeti cat mai bine pe tot parcursul relatiei. Relatia din Leu suporta bine rutina si este suficient de puternica pentru a depasi multe obstacole.
dEpurtat.ro

Fecioara


Punctul forte ale relatiei voastre nu este pasiunea mistuitoare, ci respectul. Fluturii din stomac dureaza mai putin ca in alte relatii, dar locul lor este luat de intelegere, respect si comunicare, ceea ce va ajuta sa pastrati relatie "vie" cat mai mult timp.
dEpurtat.ro

Balanta


Relatia voastra este foarte pasionala, dar instabila. In acest caz, fluturii din stomac sunt foarte "activi" si dureaza mult, dar nu va ajuta la nimic pentru ca va lipseste comunicarea, va lipseste empatia si capacitatea de a face compromisuri. Din fericire, pe plan sexual sunteti foarte compatibili, ceea ce va ajuta mult.


Scorpion



Relatia care sta sub semnul Scorpionului este foarte pasionala, iar aceasta pasiune nu se stinge prea repede. Atractia sexuala dintre voi este foarte puternica, dar in acelasi timp vorbiti despre orice si sunteti prieteni buni. Este una din cele mai fericite relatii.
dEpurtat.ro

Sagetator


Pasiunea dintre voi este puternica, atat timp cat exista obstacole intre voi. Cu cat va certati mai des, cu atat va iubiti mai tare si pe masura ce apar situatii de criza, pasiunea creste. Problema este ca tocmai aceste situatii de criza va tin impreuna, iar cand ele dispar, se instaleaza rutina.


Capricorn


Este una din relatiile care nu se bazeaza pe pasiune, ci pe intelegere si respect. Chiar daca certurile si conflictele sunt dese, mai ales din cauza geloziei, voi va respectati si va intelegeti unul pe altul, fiind cei mai buni prieteni, parteneri de afaceri si de viata. Realisti cum sunteti, stiti ca fluturii din stomac nu sunt o baza buna pentru o relatie.
dEpurtat.ro

Varsator


Aceasta relatie este suficient de pasionala incat sa duca la certuri dese si gelozii. Din pacate, va cam lipseste comunicarea, ceea ce face ca impacarile sa fie bazate pe sex si atat, fara a se rezolva cu adevarat problema care v-a despartit. Bine ca pasiunea dintre voi dureaza mult si astfel primii ani de relatie sunt asigurati.
dEpurtat.ro

Pesti


Relatiile din Pesti sunt destul de "sensibile" la influentele exterioare. Din fericire, pasiunea dintre voi este puternica si de durata, astfel ca va intoarceti mereu unul la celalalt, indiferent ce ar face sau ce ar spune altii. Insa cand fluturii pleaca din stomac nu prea stiti sa acceptati noua voastra relatie, cea care ar trebui sa se bazeze pe prietenie si incredere.


DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu