duminică, 4 august 2013

Cele mai erotice scene petrecute anul acesta pe litoralul romanesc! Doua tinere hot-hot isi dau sutienul jos!

Nu mai incape indoiala! Litoralul romanesc intrece plajele braziliene. O dovedesc fotografiile realizate de paparazzii WOWbiz.ro, in care o bruneta si o blonda, una mai buna ca alta, se harjonesc provocator si incep un joc erotic incitant.

“E fierbinte rau frige, frige
Nici o cisterna cu apa n-o stinge
Ma topesc pe loc daca m-atinge
Super femeieeeee!”
Asa suna versurile piesei “Minim doi”, ce par sa fi fost scrise fix pentru Adelina Nica si Roxana Raducu. Prima-i bruneta si i se mai spune si “Adelina lui Varciu”, pseudonim cu care s-a ales dupa ce a aparut in videoclipul acestuia, iar cea de-a doua este prietena ei, Roxana, fosta iubita a lui Costi Ionita, o blonda voluptuoasa care si-a aratat sanii in toata splendoarea si goliciunea lor. 
Ce-i drept, prima oara blonda s-a trezit cu ei la vedere, dupa ce bruneta i-a facut o farsa si i-a tras sutienul in jos. Dar cum topless-ul e la mare moda, iar ea are ce arata, blonda a a zis ca-si permite si ulterior l-a dat jos benevol, bruneta fixand-o de la distanta.

Cu sanii zburdandu-i fericiti in valurile marii si simtindu-se multumita de formele ei, blonda a inceput o harjoneala usoara cu prietena ei. Incalzirea a avut loc pe skijeturi unde acestea au facut slalomuri si au spart valuri, intrecandu-se copilareste intre ele. Joaca a continuat in mare, unde s-au stropit, s-au zbenguit, s-au atins si au sarit una in bratele alteia, cele doua reusind rapid sa incite barbatii din jurul lor. Spectacolul a fost total si absolut gratis. 



DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu