duminică, 11 august 2013

Mădălina Ghenea, SEXY, noaptea, pe plajă

TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro 

Mădălina Ghenea a împlinit, ieri, 26 de ani şi, deşi marele absent de la aniversarea celebrului fotomodel român a fost chiar iubitul acesteia, Gerard Butler, ea s-a distrat pe cinste alături de o prietenă.




Petrecerea este ca în poveşti şi din punct de vedere al duratei, pentru că, aşa cum o demonstrează chiar Mădălina, aceasta continuă şi azi să se distreze.
Într-o fotografie postată de ea pe Instagram, Mădălina apare ca o amazoană. Îmbrăcată cu o butieră galbenă şi o fustă în ton, extrem de sexy, lasându-şi picioarele la vedere, ea seamănă cu Jasmin, iubita lui Aladin. Menchinul a pozat noaptea, pe plajă, înconjurată cu felinare şi având alături o ladă înţesată cu "comori", imaginea întregind astfel peisajul de poveste arabă.


Cu tort, dar fără Butler

Mădălina Ghenea se află în vacanţă în Thailanda, alături de un grup de prieteni. În această locaţie de vis şi-a sărbătorit ziua de naştere.
Celebrul ei iubit, starul hollywoodian Gerard Butler, nu i-a fost alături, dar Mădălina s-a distrat de minune, după cum se vede şi din fotografiile pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook.
Superba româncă a avut parte de răsfăţ, primind un tort şi un buchet de flori cu care s-a pozat în cameră, pe pat.



DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!


TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu