luni, 12 august 2013

O BLONDĂ SUPERBĂ, filmări PRINTRE NUDIŞTII din Vama Veche


 Rouge a ales ca, pentru următorul său videoclip, la piesa ”Stupid Guy”, să tragă mai multe cadre inedite pe o plajă din Vama Veche, frecventată de turiştii care vin la tratament cu nămol.


Rouge are din nou un motiv de satisfacţie. Teaserul la cel de-al optulea său videoclip în acest an, la piesa pop-dance, ”Stupid Guy” este gata şi a ieşit conform aşteptărilor.
Tocmai pentru că este vară, iar lumea se bucură din plin de soare, artista a decis că cea mai bună locaţie pentru a pune ”în scenă” noua melodie este o plajă de pe litoralul românesc. Şi nu una oarecare, ci cea de la Vama Veche, unde turiştii fac tratament cu nămol, pentru diverse afecţiuni.
Astfel că, blonda a cântat şi a filmat într-un loc frecventat de nudişti, fiind o apariţie cât se poate de sexy printre aceştia.

Când plaja s-a mai eliberat, Rouge a intrat în apă, îmbrăcată şi încălţată în pantofi cu toc. ”Îmi place foarte mult marea, mă relaxează. Chiar dacă am fost la Vama Veche unde sunt nudişti pe plajă, nu aş fi renunţat pentru nimic la haine. Piesa este compusă de mine în urmă cu ceva timp, când eram nervoasă, iar acum am scos-o din sertar”, a spus Rouge pentru Libertatea.



DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!



TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu