vineri, 9 august 2013

Un ARTIST INTERNAŢIONAL îndrăgostit de România, după un concert incendiar: Îmi caut nevastă AICI

TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro 
Artistul columbian J. Balvin a făcut publicul să danseze fără oprire pe plaja din staţiunea Mamaia. Concertul a fost deschis cu piesa "Tranquila", care face furori în topurile internaţionale. Înainte să urce pe scenă, artistul columbian a fost întâmpinat de Wilmark.




Concert incendiar la malul mării, după ce artistul columbian care face furori în topurile internaţionale a făcut show pe scena unui club de fiţe din staţiunea Mamaia. Sute de turişti au cântat şi au dansat pe ritmuri latino, potrivit România TV.

J. Balvin este încântat de ţara noastră şi spune chiar, că vrea să-şi caute o soţie aici. Înainte să urce pe scenă, artistul columbian a fost întâmpinat chiar de Wilmark, care ia dăruit un tricou. Tânărul artist a făcut furori pe plaja din staţiunea Mamaia.


După concert, artistul a fost asaltat de fanii care voiau să facă poze cu el. Artistul columbian a spus că-i place în România şi chiar se gândeşte să-şi caute o soţie aici. După Mamaia, J. Balvin va concerta şi la Costineşti, Bucureşti şi Timişoara, timp în care şi-ar putea găsi aleasa.

DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!

TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu