luni, 5 august 2013

Imagini interzise sub 18 ani! Roxana Nemes a ramas topless pe scena, in timp ce se misca lasciv in fata unui dansator


Roxana Nemes e una dintre cele mai voluptuoase aparitii din showbiz si ii place sa sublinieze fie prin dans, fie prin tinute faptul ca e senzuala.

De la senzual la XXX n-a mai fost insa decat un pas foarte mic sau doar un pic de material dintr-o tinuta de scena, ce nu a vrut sa mai ramana pe umarul cantaretei.


Ce s-a intamplat de fapt?

Roxana Nemes a fost una dintre cantaretele care au participat la Bacau la Gala Romanian Top Hits. Ar fi fost culmea sa nu fie pe scena, din moment ce iubitul ei, Radu Groza, a fost printre cei care s-au ocupat de eveniment.
Fara teama ca i-ar putea juca feste costumatia decoltata, Roxana a dansat de mama-focului, s-a ondulat si s-a atins cu unul dintre baieti, iar miscarile lor au amintit de un show erotic, mai degraba.

La un moment dat, luata de val, blonda s-a trezit ca rochia i-a alunecat de pe umar si a ramas topless, pentru ca nu purta sutien. Momentul a fost remarcat insa doar de cei foarte aproape de scena, pentru ca Roxana era cu spatele, dar a fost de-ajuns pentru ca toata lumea sa vada ca aceasta pare sa se lupte din nou cu kilogramele in plus.



DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu