miercuri, 7 august 2013

Se leaga iar lantul de iubire? "Burlacul" Vladau si Maria, fosta iubita a impresarului Innei, atingeri suspecte in vazul tuturor

TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro
Mariei Balan ii place sa pozeze, sa fie in atentie, sa traiasca din plin, chiar de cand era mai mica, iar Vladau a fost primul ei iubit din lista de prieteni celebri.

Un pic excentrica pana si pentru vremurile in care traim, controversata cand vine vorba inclusiv despre relatia cu fratele ei, dusa poate un pic prea departe, Maria Balan e un spirit liber.A intrat in atentia tabloidelor cand a fost filmat-o alaturi de Lucian, impresarul si iubitul Innei. Se spune ca ea a fost cea care i-a despartit pe cei doi, iar fetita sexy i-a luat pentru o perioada mintile.


S-au afisat impreuna destul de mult, cu Maria de fiecare data lipita ca marca de scrisoare de Lucian si a fost exact ceea ce trebuia pentru ca ea sa devina cunoscuta.
In aceeasi perioada, s-a aflat ca Maria nu era la primul iubit celebru si ca Bogdan Vladau a fost cel cu care a avut o relatie intensa, vreme de un an si jumatate.
Maria avea doar 17-18 ani pe vremea aceea, era eleva, dar Vladau ar fi avut ganduri serioase cu ea si chiar se gandea la insuratoare! Din pacate, frumoasa era cam mica pentru asa planuri si s-au despartit. Dupa despartirea de Lucian insa, Maria pare ca s-a intors la Bogdan, daca e sa ne luam dupa fotografiile din ce in ce mai dese in care apare in compania lui, in ipostaze foarte apropiate.
TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro

Situatia pare sa fie insa destul de complicata, din moment ce Vladau participa la show-ul TV "Burlacul", in care ar trebui sa isi aleaga o iubita sau sotie, iar contractul nu prea ii da voie sa aiba alte relatii. De altfel, Catalin Botezatu, care se ocupa de emisiune, a mai avut probleme in trecut cu "Burlacii", iar pe unul dintre ei, Vladimir Draghia, chiar l-a dat afara din emisiune, pentru incalcarea regulamentului.



DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu