sâmbătă, 3 august 2013

Credeai ca ai vazut cele mai sexy imagini cu Loredana Chivu? Iata cum isi pozeaza singura fundul gol pe pat si cum s-a fotografiat cu bara intre fese

Este bomba”, spune ultimul refren al lui Florin Salam, iar Loredana Chivu pare sa se integreze perfect in acest peisaj. Nu de alta, dar reporterii au intrat in posesia unor imagini incendiare cu sexoasa blonda, care parca ar vrea sa le provoace un atac cerebral admiratorilor ei. Mandra de trupul ei, Lore nu ezita sa se afiseze in public mai mult dezbracata decat imbracata.

Dupa ce si-a facut, in doar cinci ani, trei interventii chirurgicale de marire a bustului, Loredana Chivu a ajuns sa se apropie de perfectiune, din punct de vedere fizic, in opinia ei. Si, cum se simte extraordinar de bine in propria piele, blonda adora sa-si expuna formele voluptuoase la plaja, iar de cele mai multe ori opteaza pentru costume de baie minuscule, parca achizitionate de la raioanele de copii, care ii acopera partile esentiale ale trupului doar atat cat sa nu se afiseze dezbracata, la plaja.
    


Iar sanii Loredanei sunt parca si mai apetisanti decat cei ai Pamelei Anderson, iar fundul ei, extrem de bombat, ar face-o invidioasa pana si pe Jennifer Lopez, celebra pentru posteriorul sau. Si, astfel costumata, Loredana face furori la plaja si adora sa isi evidentieze sanii si fundul, asezandu-se pe sezlong in ipostaze provocatoare, menite sa incinga imaginatia barbatilor din jur, care o privesc necontenit si isi imagineaza scenarii dintre cele mai diverse.

Insa blonda s-a dovedit mult mai indrazneata decat atat si, desi multi aveau impresia ca au vazut cele mai incitante imagini cu ea, iata ca spectacolul continua cu succes. Aflata la piscina, Loredana a imbracat un costum de baie intreg, ceva mai decent, insa s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza ce ne aminteste de fetele care fac striptease, respective cu bara intre fese. Si asta nu e tot. Asistenta TV nu a facut niciodata un secret de pe urma faptului ca isi adora fundul bombat si ca acesta reprezeinta partea preferata a corpului ei.

      


Si, daca tot il iubeste, de ce sa nu il si arate, astfel incat, imbracata doar intr-o pereche de bikini minusculi, doar din trei atisoare, Loredana si l-a fotografiat singura, in oglinda. Imaginile vorbesc de la sine, comentariile sunt de prisos, cat despre admiratorii Loredanei, numai ei stiu ce e in mintea lor.




DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu