joi, 1 august 2013

"Dupa ce ca e urat ca porcul, si-a mai tatuat si mainile"! Vezi cine-l jigneste pe Alex Velea in asemenea hal! N-o sa crezi care e "marul discordiei"!

Relatia de dragoste a lui Alex Velea cu Antonia starneste reactii dure la adresa celor doi pe retelele de socializare!



Desi Antonia si Alex Velea sunt pur si simplu adorati de adolescenti, relatia lor este dezavuata de multa lume. Foarte multe mesaje de pe retelele de socializare sunt impotriva povestii lor de dragoste si ii acuza ca-si cladesc fericirea pe nefericirea sotiei cantaretului.

Si daca pui la socoteala si ca si frumoasa artista este in continuare casatorita, chiar daca s-a despartit de Vincenzo Castellano, obtii o "ecuatie" pe care mai toti o condamna. Chiar si Andreea Banica, nasa de cununie a lui Alex Velea, are de suferit din cauza iubirii patimase a finului.


De curand, frumoasa blonda si-a postat o poza cu Velea, iar admiratorii ei au luat foc cand au citit descrierea fotografiei. "Cu finutul meu drag", a scris Andreea Banica.
Reactiile nu au intarziat sa apara. "Mai are rost sa spui asta cand el divorteaza? Nu ti se pare absurd?", a scris cineva. Un alt prieten virtual al cantaretei a fost mai dur, jignindu-l pe iubitul Antoniei. "Dupa ce ca e urat ca porcul, si-a mai tatuat si mainile", a comentat acesta.





DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu