joi, 11 iulie 2013

5 coafuri pentru vara pe care le faci in 10 minute


bet365 Autonom.ro
In fiecare zi esti atenta la tinuta pe care o porti, asortezi piesele pana in cele mai mici detalii si ai grija ca machiajul sa fie impecabil, dar oare acorzi aceeasi atentie si coafurii? Trebuie sa recunosti ca sunt momente in care nu ai timp sau poate chiar nu ai chef sa-ti aranjezi parul, insa daca vrei sa fii chic din cap pana in picioare, este bine sa-ti rapesti cateva minute si pentru realizarea coafurii. In special vara, cand totul se rezuma la lejeritate si frumusete naturala.
7 coafuri cu impletituri care te vor inspira vara aceasta

Coafurile de vara sunt cel mai simplu de creat si vei vedea ca nu trebuie sa fii hairstylist pentru a obtine lookuri estivale spectaculoase. Iata cateva coafuri senzationale, pe care le poti face in mai putin de 10 minute.

1. Spic simplu intr-o parte


 Impletiturile arata foarte bine vara, cand briza marii sau vantul suav se joaca prin suvitele de par si le misca agale. Cum spuneam, vara totul se rezuma la lejeritate, prin urmare si coafura. Incearca sa-ti faci un spic simplu intr-o parte, fara sa impletesti strans suvitele. Cu cat sunt mai lejere, cu atat coafura este mai sexy. Inainte de a impleti parul, il poti ondula usor cu placa, pentru a obtine un plus de volum.

2. Coc simplu cu soseta
 

Probabil ai mai auzit de acest mod simplu de realizare a unui coc estival, insa daca nu ai pus niciodata in practica sfaturile, acum este momentul sa o faci. Cocul obtinut cu ajutorul unei sosete se obtine in doar cateva minute si poate fi distractiv de realizat.

Ai nevoie de o soseta subtire, careia ii tai partea frontala (degetele). O rasucesti pana ce obtii un elastic mare de par, apoi iti prinzi parul intr-o coada de cal, introduci varful cozii prin soseta si rasucesti pana ce ajungi la cap. Daca nu ai un par prea voluminos, poti folosi doar jumatate de soseta.


3. Semi updo
 Aceasta este coafura perfecta pentru zilele in care nu ai chef sa te complici cu produse de styling si nici nu ai avut timp sa-ti speli parul. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti treci degetele aratatoare prin par, deasupra urechii si sa strangi suvitele care iti acopera calota. Le poti fixa intr-o coada sau le poti rasuci pana ce obtii un coc mic si lejer. Restul parului trebuie periat bine si aranjat ca de obicei.

4. Ponytail
 Ponytail-ul poate cadea usor in banalitate, mai ales daca obisnuiesti sa ti-l faci foarte des. De aceea, trebuie sa gasesti noi modalitati prin care sa-l revitalizezi si sa-l faci interesant. Pentru o coafura de vara lejera, iti recomandam sa-ti strangi parul intr-o parte si sa fixezi coada cu un elastic transparent. Ia o suvita de par din coada si rasuceste-o de cateva ori peste elastic, pentru a obtine acel detaliu chic care confera coafurii o nota aparte. Daca vrei, poti crea cateva bucle in ponytail, pentru un plus de volum.

5. Coc rasucit
Daca vrei sa primesti complimente si sa vezi cum esti admirata de ceilalti, incearca sa-ti faci un coc rasucit. Este foarte usor de realizat si iti da acel aer sexy si seducator de care ai nevoie vara aceasta. Pentru aceasta coafura, este bine sa-ti faci bucle. Astfel, parul se va aranja mai bine si vei obtine mai mult volum. Prinde-ti parul intr-o coada, aproape de ceafa, apoi rasuceste suvitele de par si fixeaza-le cu agrafe. Tine cont ca nu trebuie sa obtii o coafura elaborata sau perfecta, ci trebuie sa-i pastrezi simplitatea si lejeritatea.

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu