sâmbătă, 27 iulie 2013

SMILEY ÎMPLINEŞTE AZI 30 DE ANI! Urează-i "La Mulţi Ani"!


bet365 Autonom.ro
Îndrăgitul Smiley împlineşte astăzi 30 de ani, iar fanii lui s-au grăbit să îi ureze "La Mulţi Ani!" prin intermediul reţelelor de socializare. Pueţi să felicitaţi de ziua lui şi pe FACEBOOK!
Info :)
Andrei Tiberiu Maria s-a născut pe 27 iulie 1983, la Piteşti. Cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreţ, compozitor, producător, prezentator şi actor român, membru al trupei Simplu cu care are o activitate de peste 10 ani, având în acelaşi timp şi o carieră solo.
În anul 2001, CRBL avea să-i propună lui Andrei să facă parte din trupa Simplu, după ce iniţial încercase să obţină un loc în formaţia Akcent. Deşi propunerea a venit din partea unui membru al trupei, Smiley a dat proba pentru casa de discuri Roton. Ca membru al formaţiei, Andrei a fost nevoit să înveţe şi să danseze. Pentru că era întotdeauna bine-dispus şi îi înveselea pe cei din jurul său, vechiul Andrei a primit porecla de Smiley, poreclă pe care şi-o foloseşte în prezent ca nume de scenă.

De-a lungul timpului, Smiley a ajuns în atenţia publicului, atât ca solist al trupei SIMPLU, dar şi ca artist solo. Albumele sale de debut au avut vânzări uriaşe şi au atras simpatia oamenilor.
Alături de SIMPLU, Smiley a lansat cinci albume, toate premiate cu discuri de aur: Oare stii (lansat în anul 2002), Zece (lansat în anul 2004), RMX Simplu (lansat în anul 2006), Simplu Best Of (lansat în 2006), Oficial îmi merge bine (lansat în anul 2006).
În 2008, Smiley şi Simplu au câştigat premiul "Best show" pentru "Istoria Dansului".
Tot în 2008, 'Smiley' a lansat primul său album solo, "În lipsa mea", album care a fost premiat cu un disc de aur şi cu distincţia "Best album" la Romanian Music Awards.
Primul single de pe album, "În lipsa mea", a fost declarat "Best song" și i-a adus acestuia premiul de "Best solo artist" . Single-urile sale au ocupat primele locuri în topuri: "În lipsa mea" (împreună cu Uzzi), „Preocupat cu gura ta", „Am bani de dat", „Designed to Love You", „Plec pe Marte" (împreună cu Cheloo), „Love is for Free" (împreună cu Pacha Man), „Dream Girl",„Cai verzi pe pereţi", (împreună cu Alex Velea şi Don Baxter), „Dincolo de cuvinte" (împreună cu Alex Velea), „Criminal" (împreună cu Kaan).


by Monden

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu