miercuri, 10 iulie 2013

Cat s-a mai chinuit roscata! Bianca a vrut sa se opereze la picioare in America!


bet365 Autonom.ro
  Loviturile aplicate de Coco Paun i-au lasat Biancai Dragusanu urme pentru toata viata! In plus, dincolo de aspectul estetic, roscata are si probleme de sanatate, de multe ori fiind chiar in imposibilitatea de a se misca!


In urma cu trei ani, durerile de picioare au fost atat de puternice incat Bianca a decis sa faca un set de analize in Austria, la una dintre cele mai importante clinici de ortopedie! Din pacate, la finele investigatiilor, rezultatele au speriat-o pe roscata si, la indicatiile doctorilor, ea intentiona sa plece in SUA pentru a-si putea rezolva situatia.

In Viena, am facut o serie de analize la gambe, care au aratat ca exista posibilitatea sa nu mai pot merge! M-am speriat si i-am intrebat pe doctori ce trebuie sa fac in continuare. Mi-au spus ca am un hematom format unul peste altul si se poate ajunge la complicatii! Mi-au mai explicat ca in Austria, spitalele nu dispun de aparatura speciala necesara unei interventii chirurgicale pentru afectiunea mea, asa ca mi-au recomandat sa ma operez la cea mai buna clinica de ortopedie din America. Eu sper sa prind curaj, sa ma duc cat mai repede acolo, pentru ca mi se umfla din ce in ce mai des piciorul, mai ales cand port tocuri”, a declarat Bianca Dragusanu intr-o revista mondena la vremea respectiva.

Cu toate acestea, Dragusanca nu s-a dus in SUA pentru interventia medicala! Ea s-a simtit mai bine si, la sfaturile altor specialisti, a incercat sa-si tina sub control problemele, apeland la tratamentele unor doctori romani! 
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu