marți, 30 iulie 2013

DECIZIE importantă, luată de Gigi Becali în închisoare. Vezi ce va face miercuri


Gigi Becali a hotărât ca miercuri, la judecarea recursului la cererea de suspendare a executării pedepsei, să-și susțină cauza și să vorbească în fața judecătorilor. În același timp, avocaţii pregătesc și plângerea către Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pe care o vor depune în câteva zile.



Avocatul Pavel Abraham l-a vizitat marţi în închisoare pe Gigi Becali, pentru a stabili strategia care ar urma să fie adoptată miercuri, în faţa instanţei, când se va judeca recursul la cererea de suspendare a executării pedepsei.
După întrevederea cu patronul Stelei, Pavel Abraham a declarat: "Cred că suntem foarte bine pregătiţi, iar asta o vom vedea în faţa în faţa instanţei. Singura nemulţumire a domnului Becali este aceea că nu şi-a văzut familia de trei luni. De fapt, aceasta este ideea care l-a dominat în permanenţă în timpul discuţiilor. Miercuri, în faţa instanţei, va lua şi el cuvântul şi sper că va fi unul foarte profund şi plin de argumente serioase. Faptul că nu a reuşit până acum să-şi vadă familia este elementul care îl deranjează cel mai mult".
Întrebat care este starea generală a lui Gigi Becali, avocatul Pavel Abraham a spus: "Starea lui este una bună, de echilibru. Singurul element care nu-l satisface este cel legat de relaţia cu familia".
În 27 iunie, Tribunalul Bucureşti a decis, după ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, să îi aplice acestuia un spor de şase luni de închisoare, finanţatorul FC Steaua având astfel o condamnare de trei ani şi jumătate de detenţie.
Cererea lui Becali a vizat contopirea pedepselor din condamnările definitive primite în dosarele privind sechestrarea de persoane, schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării şi "Valiza".

În 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale. Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.
Aceştia au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.



Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe FACEBOOK!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu