joi, 25 iulie 2013

Cum să porţi eşarfa ca turban - elementul unui look boem


bet365 Autonom.ro
Eşarfa este accesoriul ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, iar ȋn special ȋn sezonul estival, aceasta este cheia unor outfituri surprinzătoare.
De câteva sezoane ȋnsă, eşarfa a luat un nou rol ȋn vestimentaţia noastră, cel puţin la fel de important ca până acum.
Infăşurată ȋn cele mai inedite feluri, ȋnnodată sau prinsă ȋntr-o fundă, eşarfa ne vine de ajutor şi ȋn această vară sub formă de turban, dezvăluind unul dintre cele mai interesate moduri de a ne proteja de razele solare.
Exotic şi cu un aer retro, turbanul este noul must have al fashionistelor, atât ȋn compoziţia ţinutelor de plajă, dar şi ȋn outfit-urile cotidiene, potrivite plimbărilor ȋn oraş. Astfel, el devine un accesoriu versatil, pe care şi tu ȋl poţi purta pentru a adăuga un aer “chic” ţinutei tale de vară.

Dacă eşti la prima “ȋntâlnire” cu turbanul şi nu eşti sigură că vei adopta 100% această tendinţă, atunci ȋţi propun o variantă la ȋndemană: achiziţionează o eşarfă de dimensiuni mari, pe care o poţi utiliza vara pe post de accesoriu de cap.

Iar dacă nu şti cum să procedezi, ȋţi voi dezvălui ȋn cele ce urmează câţiva paşi extrem de simpli pentru a-ţi confecţiona propriul turban, din noua ta eşarfă.
1. Impătureşte eşarfa ta pentru a forma un triunghi.
2. Aşeaza eşarfa pe cap, având grijă ca vârful triunghiului să ajungă deasupra frunţii.
3. Vino cu cele 2 capete laterale ale triunghiului spre frunte, prin spatele urechilor şi leagă-le deasupra frunţii intr-un nod, pentru a te asigura că nu se desprind.
4. In funcţie de cât de lungă este eşarfa, poţi face o fundă chiar unde ai ȋnnodat sau poţi să duci capetele ȋnca o dată spre ceafă şi să le legi la spate.
5. Ultimul pas este retuşarea micilor imperfecţiuni. Ascunde vârful tringhiului sub nod, iar la spate la fel, introdu vârfurile eşarfei sub turban.

Dacă preferi un turban doar pe jumăte de cap, poţi să ȋmpătureşti eşarfa ȋn formă de dreptunghi şi sa o legi simplu deasupra capului, ca şi când ai avea o bentiţă mult mai lată.

by MONDEN
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu