marți, 9 iulie 2013

Noul accesoriu al verii - geanta albă


bet365 Autonom.ro
Dacă până acum geanta albă era un obiect dificil de purtat, rezervat celor cu adevărat îndrăzneţe, vara aceasta el devine noul must în materie de accesorii.

Geanta albă de zi


Un outfit de zi poate fi accesorizat cu o geantă albă, mai ales dacă alegi să porţi o rochie cu motive florale sau una într-o nuanţă solidă.


Albul în ţinute relaxate

O ţinută formată din jeanşi tip boyfriend şi o bluză largă cu umerii goi, se completează perfect cu o geantă albă, cu ţinte sau alte inserţii metalice, pentru un look relaxat.

Rucsacul alb

Rucsacul este din nou în tendinţe în acest sezon. Alege un model de nuanţă albă şi poartă-l în diverse combinaţii, în funcţie de stilul preferat - boho chic, sport casual sau chiar foarte romantic.

Plicul alb


Un plic sau un clutch alb sunt perfecte pentru a completa o ţinută de petrecere. Pentru mai mult rafinament, poţi alege un model cu inserţii metalice.

Geanta albă în ţinuta de birou

Poţi include geanta albă chiar şi în ţinuta ta de birou. Nu trebuie ca outfitul să conţină în mod obligatoriu ceva alb, însă dacă vrei să mergi pe varianta cea mai sigură, alege un top feminin în aceeaşi nuanţă şi încearcă o pereche de pantofi roşii.




bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu