vineri, 12 iulie 2013

Unde te insala in vacanta si cu cine, in functie de zodie


bet365 Autonom.ro
Nu ai incredere in iubitul tau si ai vesnic impresia ca te lucreaza pe la spate? Esti convinsa ca te insala, dar nu ai dovezi si nu te lasa inima sa te desparti de el tocmai acum, cand plecati in vacanta? Iata unde te insala si cu cine, in vacanta 2013. Afla acum ce locuri sa eviti pentru a nu-l expune tentatiilor zodiei lui.

Berbec

Berbecii sunt caposi si plini de energie asa ca probabil va vrea sa mergeti peste tot, sa vizitati tot sau sa va bronzati cate putin pe fiecare plaja din statiune. Nu conteaza prea mult ce vrei tu, atata timp cat el isi bea berea pe sezlongul care i-a facut cu ochiul. Ai grija sa nu te insele cu vreo tipa cunoscuta pe plaja. Este atat de ametitor felul in care te plimba, ca s-ar putea sa ratezi blonda care statea pesezlong langa voi, si la bar, seara in club si a doua zi pe plaja privata si la camping....

Taur

Taurul este faimos pentru faptul ca ii plac femeile rasate, elegante si caracterizate de finete. Daca mergeti in vacanta cu colegii lui de munca, sau cu cineva din grupul lui de prieteni (cel mai probabil, pentru ca prietenii tai nu-i sunt pe plac), ai grija la secretara sexy sau sefa departamentului contabilitate. Orice femeie care se cara la mare cu placa de par si fierul de calcat alaturi de parfumul de firma il poate atrage in pacat.

Gemeni

Barbatul gemeni este foarte bun la vorbe, de aceea prefera sas e auda pe el vorbind, mai degraba decat sa asculte ghidul sau pe tine. Adora faptul ca esti o tipa desteapta, dar orice femeie inteligenta il pune pe jar. Daca aveti la voi in grup vreo tipa isteata, care face glume, sau mai rau, care il ia peste picior ca vorbeste prea mult pentru un barbat, esti in pericol mare.

Rac

Racul vrea mereu sa fie centrul atentiei tale, sa-l adori si sa-l bagi in seama non stop. Daca tocmai ai avut cateva luni foarte ocupate la munca si l-ai scos mai rar in oras, ca sa nu mai vorbim ca cinele romantice pe care el le adora s-au rarit considerabil, fii atenta la el cand vorbeste la telefon. In vacanta, va fi mai putin interesat de oboseala ta acumulata, cat va fi de tipa singura care il tot baga in seama in excursiile de o zi. Nu te culca prea devreme, oricat ai fi de obosita.

Leu

Leii prefera femeile sofisticate si fidele, desi ei nu sunt neaparat asa. Interesat prea mult de propria persoana, leul nu o sa te ierte daca l-ai neglijat in ultima vreme sau daca, Doamne fereste, l-ai criticat de fata cu restul lumii. Indiferent daca plecati la tara la ai tai in concediu sau daca pregatiti o excursie pe Riviera franceza, nu-l scapa din ochi. Orice loc nou are cel putin o femeie dupa care toti intorc capul si ofteaza, fara a avea sperante. Fiind nou in zona, sunt sanse sa fie reperat de femme fatale si ai incurcat-o.

Fecioara

Barbatul fecioara vrea sa fii buna la toate si, de cand v-ati cunoscut, se lauda cu tine. Bravo tie, dar asta nu inseamna ca l-ai prins in mreje si ca a uitat de defectele tale. El va observa daca nu-i mai gatesti ca inainte, va fi critic si daca te vede pentru a treia oara in aceeasi rochie. Interesul lui pentru tipa care ii tine un training la locul de munca ar putea creste, pentru ca adora sa admire femeia cu care are o relatie. Unde mai pui ca tipa e single si are si o vila la munte, unde mergeti voi in fiecare weekend.

Balanta

Balantele iubesc femele care recunosc cand gresesc. Deci daca v-ati certat cam des in ultima vreme si tu nu prea mai lasi nimic de la tine, s-ar putea sa fie tentat sa te insele in vacanta, "ca sa se simta si el mai bine". Nu lasa lenesa balanta sa castige si nu-l cotropi cu argumente ca tu ai dreptate. Sigur exista vreo tipa fara inhibitii pe care o cunoaste din copilarie si care i-a zis mereu "da, draga".

Scorpion

Scorpionii iubesc femeile misterioase, care ii tin pe jar si-i fac mereu sa se simta nesiguri. Fiindca stati deja impreuna de cativa ani, partea cu misterul nu mai e chiar posibila si nici nu-si mai are rostul, din punctul tau de vedere. Asta pana cand te gandesti ca de asta s-a indragostit de tine. Daca ai devenit foarte comoda, sa nu te mire ca misterioasa receptionista de la hotelul unde v-ati cazat ii face cu ochiul.

Sagetator

Sagetatorii vor femei care sa semene cu ei si sa adopte stilul lor de viata. Daca acum cativa ani erai activa, glumeata, aveai bocanci in picioare si parul scurt, mergeai cu cortul si urcai pe munti, unde l-ai si cunoscut, s-ar putea ca imaginea ta comoda si casnica din ultima perioada sa-l sperie. Sagetatorii nu sunt genul care se casatoresc repede si nici nu se linistesc vreodata, cu adevarat. Daca il auzi ca a contramandat concediul la mare cu familiile voastre pentru o delegatie de ultim moment, stii ca aveti o problema.

Capricorn

Cand v-ati cunoscut, plateati nemteste si tu aveai un job de invidiat. Capricornul te adora pentru ca erai femeie independenta si nu te bazai pe el sa duca greul relatiei. In ultima vreme ai cam plans la seriale si orice catel abandonat te face sa te smiorcai si sa-l intrebi, ca un copil, daca-l puteti adauga la menajerie. Asta nu e de bine si sa nu te mire daca vrea brusc sa plece in voiaj "de serviciu" cu noua echipa, plina de secretare abia iesite din adolescenta.

Varsator

Varsatorii vor femei atipice, interesante, care sa le mentina interesul treaz prin originalitate. Pe vremuri, erai si tu asa, dar acum nu mai esti atat de tentata sa discuti la o vodka despre nemurirea sufletului, in timp ce faci cheta pentru tigari sau in timp ce bei un cocktail de care nu a auzit nimeni. Tocmai de aia ar trebui sa-ti faci griji daca varsatorul de acasa vrea in Vama Veche, insula Goa sau oriunde exista Plaje in Thailanda.

Pesti

Te iubea la inceput pentru ca visai sa fii poetesa, sa pictezi si vindeai cercei handmade la targuri. Acum esti corporatista, porti rochie sarafan si detii mai multe bijuterii cu cristale Swarowski. Nici cine romantice nu prea mai servesti, ca esti workoholica si de empatie nu mai vorbim, asa cum nici vin rosu nu mai ciocnesti cu el, ca te doare capul a doua zi, la munca. Pentru ca tanjeste dupa afectiune, puritate si romantism, sa nu te mire ca propune o vacanta in natura. Numai sa va feriti de tinere hippioate, de mame singure cu flori in par si orice femeie care sta singura si citeste pe malul lacului sau marii.
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu