miercuri, 10 iulie 2013

Dieta cu suc de patrunjel: invata sa slabesti rapid si sanatos in 7 zile


bet365 Autonom.ro
  Desi patrunjelul este o planta aromatica prezenta intr-o multime de mancaruri, probabil ca nu ii acorzi foarte multa atentie atunci cand il vezi prin farfurie, nu-i asa? Este adesea ignorat in alimentatie, desi vine la pachet cu o multime de beneficii atat pentru sanatate, cat si pentru slabit.



Patrunjelul este un aliment-minune pentru sanatate, caruia ar trebui sa ii acorzi mai multa atentie in meniu si mai mult spatiu in farfuria ta. Incarcat cu multiple vitamine si minerale esentiale pentru organism - A, B, C, K, fier, potasiu -, patrunjelul este o planta cu efect puternic in eliminarea excesului ponderal din greutate. In plus, metoda de slabit bazata pe patrunjel este foarte sanatoasa si hranitoare si nu expune organismul niciunui pericol, asa cum fac multe diete rapide si drastice.


Principalele efecte pe care patrunjelul le are in organism si care ajuta la slabit sunt:
- are efect detoxifiant (este diuretic si elimina toxinele);
- reduce pofta de mancare si combate senzatia de foame;
- combate retentia apei in organism;
- combate efectul de balonare;
- mentine echilibrul zaharului in sange si combate astfel fluctuatiile in greutate.

Sucul de patrunjel care detoxifiaza si slabeste
Patrunjelul poate fi folosit cu succes in prepararea unui shake miraculos de slabit, alaturi de castravete sau telina, doua alimente care detoxifica organismul, dar si de ghimbir sau lamaie, care au proprietati antiinflamatoare.

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu