miercuri, 24 iulie 2013

Decizia luata de Kate imediat dupa nastere i-a adus admiratia tuturor femeilor




La prima aparitie in public dupa nastere, ducesa de Cambridge a afisat o coafura impecabila, un machiaj discret si a zambit elegant in fata sutelor de camere foto. Insa ochii mamelor si ai femeilor insarcinate s-au indreptat asupra burticii.
Daily Mail scrie ca acestea s-au bucurat sa observe ca sotia printului William nu a incercat sa-si ascunda "mummy tummy", adica "burtica de mamica", singurul lucru care o dadea de gol ca a nascut in urma cu putin timp.
Siobhan Freegard, fondatoarea Netmums, a declarat ca ducesa a spulberat "mitul ca toate mamele trebuie sa arate perfect imediat dupa nastere".
"In doar cateva minute, Kate a facut mai mult pentru respectul de sine al noilor mamici decat orice alta persoana publica. Din pacate, prea multe celebritati isi fac operatii estetice pentru abomen imediat dupa ce au nascut, facand pe toata lumea sa se simta prost. Kate a demonstrat cum arata o mama adevarata, iar natural inseamna frumos", a adaugat ea.
Mesaje similare de admiratie fata de decizia ducesei de Cambridge au inundat in ultimele zile retelele de socializare, in Marea Britanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu