marți, 16 iulie 2013

Unde merită să te cazezi în Eforie Nord. Ce nu le place străinilor la hotelurile de top din staţiune


bet365 Autonom.ro
Hotelurile de 4 stele nu reprezintă prima opţiune pentru turiştii care îşi petrec vacanţa pe malul Mării Negre, în staţiunea Eforie Nord. Astfel, unităţile de cazare de trei stele devansează în clasament hotelurile unde turiştii, fie ei români sau străini, ar trebui să beneficieze de mai mult confort şi de un număr mai mare de facilităţi.
Străinii au caracterizat, spre exemplu, un hotel de 4 stele din Eforie Nord ca fiind "un bloc vechi zugrăvit" şi s-au plâns de calitatea produselor de care au beneficiat. "Cafeaua: lichid de culoarea cafelei, fără gust", după cum explica un francez ajuns pe litoralul din România alături de soţie.
Hotelurile de 4 stele notate mai slab de către turişti
  Hotelul Mondial şi Complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord, ambele oferind oaspeţilor servicii de 4 stele, au primit punctaje mai mici din partea turiştilor pe care i-au găzduit decât hotelurile de 3 stele din aceeaşi staţiune.
Turiştii au acordat un scor total de 7 puncte Hotelului Mondial care are 59 de camere şi este amplasat la 250 de metri de malul Mării Negre.
  Un belgian care s-ar fi cazat aici s-a plâns pe site-ul amintit de calitatea semnalului Wi-Fi, nu suficient de puternic. Totuşi, turistul a apreciat amabilitatea personalului de la recepţie. De altfel, amabilitatea angajaţilor a fost punctată şi de un cuplu de norvegieni. "Personalul era prietenos şi oferea servicii bune", au menţionat nordicii pe site-ul booking.com.

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu