vineri, 19 iulie 2013

Relaţii: Activităţi romantice care vă vor ajuta să vă regăsiţi


bet365 Autonom.ro
A inceput viata ta de cuplu sa stagneze si nu mai are parte deprospetimea de odinioara? A devenit seara cu pizza si un film pe DVD singurul mod romantic in care va petreceti timpul impreuna? Ei bine, in acest caz vei avea nevoie de ceva nou, de un nou impuls.
Impreuna cu iubitul sau sotul tau, puteti da din nou putina culoare relatiei. Iata cateva sfaturi:

Cu totii avem amintiri speciale din perioada de inceput a unei relatii. Revizualizeaza-le pe ale tale impreuna cu partenerul tau si incearca sa le retraiesti, punandu-le in practica. Ce altceva poate fi la fel de romantic?
Ai mai auzit probabil spunandu-se ca rasul este cel mai bun medicament, nu-i asa? Ei bine, el poate face minuni si pentru relatia ta. Clipele fericite si trairile de acest fel petrecute impreuna va vor apropia din nou. Bucurati-va impreuna de umor si faceti uitata tristetea.
Planuiti o cina la lumina lumanarilor care sa inceapa la asfintit si sa dureze pana tarziu in noapte. Cele mai bune locatii sunt sub cerul liber, departe de zgomotul si distractia orasului, undeva in natura, privind la stele.
O metoda buna de a va predipsune pentru romantism si de a va relaxa in acelasi timp este o programare de o zi la un spa local, unde sa va bucurati de toate deliciile pe care o astfel de locatie vi le poate oferi, totul culminand cu o sesiune de masaj pentru cupluri.
Imbratisarea dansului este una dintre cele mai bune metode de a va reconecta. In plus, un curs de dans impreuna va va si relaxa atat fizic cat si mental si e o oportunitate de a invata ceva nou in acelasi timp.
Campingul
Nimic nu pare mai potrivit decat sa renuntati pentru cateva zile la toata agitatia orasului si sa campati undeva in aer liber, intr-o zona montana, dedicandu-va trup si suflet relatiei voastre. Odata ce ati instalat cortul si ati pregatit cina, veti avea suficient timp la dispozitie pentru a sta la lumina focului si a discuta cu adevarat.
Mancarea este senzuala. La fel cum aceasta hraneste corpul, gatitul va hrani relatia voastra din punct de vedere emotional, apropriindu-va mai mult decat orice alta activitate casnica.
Daca buzunarul v-o permite, o croaziera poate fi oportunitatea perfecta de a aduce un plus de romantism in relatia voastra. Puteti fie alege una din ofertele companiilor turistice, fie sa inchiriati propria barca in cazul in care unul din voi stie deja sa o manevreze.

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu