luni, 15 iulie 2013

Horoscopul săptămânii 15-21 iulie. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele!


bet365 Autonom.ro Citeşte previziunile astrale pentru săptămâna 15 - 21 iulie. Află ce scrie în stele şi la ce să te aştepţi în ceea ce priveşte sănătatea, banii, dragostea sau cariera.


Rac (22 iunie - 21 iulie)


Începând de luni, conştiinţa ta îţi spune că trebuie să laşi garda jos. Dacă totuşi ai dubii, consultă-te cu un prieten şi vezi ce are de spus cu privire la decizia ta. Chiar dacă eşti cunoscută ca fiind foarte severă, nu ar fi un lucru rău să fii puţin mai blândă. La mijlocul acestei săptămâni vei primi o ofertă de vacanţă de la cei apropiaţi ţie. În weekend te vei ocupa exclusiv de toate detaliile excursiei şi vei face cumpărăturile necesare. Ai grijă să nu fii prea cheltuitoare.

Leu (22 iulie - 22 august)

Banii altor oameni devin în acest început de săptămână o problemă pentru tine. Chiar dacă nu ar trebui să te intereseze ce este în ograda vecinului, se pare că acest lucru te macină şi te face să fii invidioasă. Nu sta cu mâinile în sân şi începe să îţi rezolvi problema. Trebuie să fii foarte atentă la oportunităţile care apar şi să nu îţi scape niciuna. Doar aşa vei putea să câştigi mai mulţi bani şi să te simţi mai importantă decât ei. În weekend, stai în casă şi citeşte o carte bună!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Începutul acestei săptămâni este destul de agitat şi simţi că nu poţi face faţă ritmului la care eşti supusă. Te uiţi în jur şi nu îţi vine să crezi ce se întâmplă. Încearcă să nu te panichezi şi să iei lucrurile pe rând şi cu calm. Joi şi vineri te simţi obosită şi vrei să te rupi de realitate. Poţi începe închizându-ţi telefoanele şi să îţi opreşti soneria de la uşă. În weekend, când se presupune că ar trebui să fii foarte relaxată, pune-o de o petrecere cu prietenii tăi şi distrează-te până la zorii zilei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Comunicarea este cheia succesului şi a rezolvării multor situaţii, mai ales în prima zi a săptămânii. Aşa că asigură-te că te faci bine înţeleasă în situaţiile limită. Nu îţi ignora nici sentimentele, încearcă să îţi asculţi inima chiar dacă nu te iei după ea. La locul de muncă, este posibil să întâmpini câteva probleme cu un coleg pe care nu îl agreezi. Nu te certa şi nu face publice detalii pe care trebuie să le ştiţi doar voi doi. În weekend, norocul îţi surâde şi vei avea parte de o surpriză plăcută din partea iubitului tău, sau a unui admirator.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Poate fi extrem de dificil să ai parte de momente plăcute dacă eşti în permanenţă îngrijorată despre absolut tot ce fac cei din jurul tău. Este cazul să te axezi mai mult pe problemele tale şi să nu mai fii atât de indiscretă sau invidioasă. Mai mult decât atât, persoanele care te iubesc cu adevărat nu pot fi fericite nici ele dacă te văd pe tine aşa. În weekend, caută să găseşti modalităţi noi de relaxare. Poţi să faci yoga, poţi să-ţi iei o şedintă de meditaţie sau poţi pur şi simplu să te plimbi pe malul unui lac de una singură.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luni, totul pare foarte simplu, dar de marţi situaţia se îngreunează şi nu îţi pică deloc uşor. Poţi să rezolvi această problemă refuzând unele sarcini care ţi-au fost atribuite, dar fără să-ţi fie teamă că vei fi sancţionată sau privită diferit. Joi şi vineri vei fi încântată de un proiect şi adori să lucrezi la el în continuu. Nu te suprasolicita şi ai grijă de sănătate. Weekend-ul ţi-l vei petrece lenevind în pat, fără urmă de televizor deschis sau jaluzele ridicate.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

În primele zile ale acestei săptămâni, încerci să finalizezi un proiect mai vechi de care nu te-ai mai ocupat în ultima vreme. Dacă simţi că nu reuşeşti de una singură, atunci cere ajutorul celor mai apropiaţi colegi sau prieteni şi scapă de el. Nu este obligatoriu, dar o treaba neterminată te va lăsa cu un sentiment de incompetenţă. Vineri şi sâmbătă sunt zile minunate pentru a vizita muzee, de a te plimba prin parc cu iubitul sau de a merge la piscină cu cea mai bună prietenă. Bucură-te de zilele însorite!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta te va preocupa în mod deosebit sănătatea, dar şi aspectul tău fizic. Căldura este în toi şi marea te aşteaptă! Aşa că apucă-te de un program special de slăbit şi adoptă un regim alimentar sănătos şi uşor. Poţi începe să alergi în fiecare dimineaţă cu prietenele tale care au aceeaşi problemă ca şi tine, sau poţi să mergi la sală măcar o oră la două zile. În weekend eşti atrasă în discuţii intelectuale de către oameni de la care ai ce învăţa. Profită de ocazie şi fii atentă la tot ce auzi!

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Începând de luni, deciziile par din ce în ce mai greu de luat ca până acum. Eşti stresată ca nu cumva aceste hotărâri pe care trebuie să le iei să nu facă rău cuiva. Nu trebuie să gândeşti pesimist şi trebuie să fii conştientă că nu poţi controla orice. Nu te sacrifica exagerat pentru cei din jurul tău, fii doar sensibilă la nevoile lor. Miercuri şi joi ai şansa de a experimenta ceva nou şi excitant. În weekend, îşi faci planuri pentru vacanţa ce se apropie cu paşi repezi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta trebuie să fii foarte grijulie cu limbajul şi comportamentul pe care le ai. Este important să analizezi persoana cu care discuţi şi să ştii cum să te adresezi. Nu spune ceva ce ai putea regreta mai târziu. Joi şi vineri, este indicat să interacţionezi cu cât mai multe persoane, pentru că în acest fel vei putea să înţelegi mult mai uşor dilemele vieţii. În weekend, fă-ţi timp pentru o prietenă bună şi acceptă-i invitaţiile.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, eşti măcinată de întrebări filozofice şi încerci să înţelegi sensul mai multor lucruri sau situaţii inedite. Spre mijlocul săptămânii începi să afli câteva răspunsuri care te vor mai linişti. La locul de muncă, ai nevoie să vii cu idei noi şi să le pui în practică rapid. Şefii tăi te vor aprecia pentru iniţiativă şi vei fi recompensată substanţial. În weekend te simţi liberă şi faci tot ce îţi trece prin cap.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă nu te poţi decide asupra viitorului relaţiei tale, atunci trebuie să îţi asculţi inima. Lucrurile se schimbă, şi dacă eşti dezamăgită de cum aţi evoluat, e momentul să faci pasul hotărâtor. Nu trebuie să îţi fie milă de partener sau să te invinovăţeşti, viaţa merge înainte indiferent ce s-ar întâmpla. Vineri, este posibil să primeşti unele vizite neaşteptate. Chiar dacă nu îţi face plăcere, încearcă să fii diplomată. În weekend, bucură-te de libertate aşa cum ştii tu mai bine!

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu