joi, 25 iulie 2013

Cati bani au castigat vedetele care au divortat la TV


bet365 Autonom.ro
Despartirile de la TV sunt deosebit de profitabile pentru vedetele care le practica. De cele mai multe ori, lacrimile varsate si vorbele de ocara sau rufele spalate in public in emisiunile tabloide doar de dragul “adevarului” inseamna pentru cei implicati si contracte de publicitate mai avantajoase, salarii de mii de euro obtinute intr-un timp foarte scurt si o redobandire a notorietatii demult apuse.
Oricat de dureroase au fost sau sunt despartirile dintre celebritatile autohtone, divortul lor a devenit o afacere profitabila atat pentru emisiunile TV, cat si pentru vedetele in sine. Iata cati bani au castigat VIP-urile noastre de pe urma mediatizarii despartirilor. Gabriela Cristea

Intrata intr-un veritabil con de umbra, Gabriela Cristea (38 de ani), fosta vedeta Kanal D, a revenit in atentia tuturor odata cu divortul de Marcel Toader (50 de ani). Dupa 5 ani de mariaj, cand toata lumea credea ca se vor casatori religios, consimtind astfel si cununia civila pe care o aveau deja incheiata, iata ca cei doi au ales sa divorteze. Au facut-o si la televiziune insa, iar despartirea de fostul sot se pare ca i-a adus ex-prezentatoarei TV numai beneficii de ordin material.
Astfel, frumoasa vedeta ar putea reveni pe sticla tot la Kanal D, posibil chiar in locul Oanei Roman. Potrivit Libertatea, care citeaza apropiati ai vedetei, Gabriela Cristea a castigat mii de euro pentru a povesti la TV despre casnicia cu Marcel Toader. In plus, ori de cate ori a avut ocazia, si-a facut reclama la business-ul ei cu rochii de mireasa.

Iulia Albu
Mediatizarea divortului de designerul de pantofi Mihai Albu se pare ca ii prieste cum nu se poate mai bine fostei sale sotii, manechinul Iulia Albu. Daca pe vremea cand imparteau acelasi acoperis deasupra capului, vedeta era cunoscuta mai mult prin prisma aparitiilor sale in tinute excentrice, acum Iulia a devenit prezentator tv la Kanal D unde are o rubrica de moda.
Libertatea spune ca pentru acest lucru, tanara este platita cu o suma de bani frumusica, in jur de 2.000 de euro. In plus, ea a devenit si imaginea unei firme de masini de fite, primind spre folosinta un bolid in valoare de 35.000 de euro. Mai mult decat atat, manechinul a fost protagonistul unei sedinte foto incendiare, care i-a mai ingrosat conturile cu 1.000 de euro.

Adriana Bahmuteanu
Celebrul cuplu Bahmuteanu-Prigoana face ce face si ajunge din nou in atentia opiniei publice. De data aceasta cei doi au divortat pentru a patra oara, impacandu-se recent, chiar de Paste. Totusi, mediatizarea scandalului, circul de la tv, lacrimile si cuvintele grele aruncate, au facu-o pe Bahmu sa isi rotunjeasca veniturile cu sume frumusele.
Astfel, Adriana prezinta la Antena 2 emisiunea “Incepe Bahmu” de unde incaseaza lunar 5.000 de euro, potrivit Libertatea, care mai spune ca si contractul cu firma de tigai la care face reclama i-a adus vedetei un castig de 4.000 de euro.

Andreea Mantea
In ultima vreme si Andreea Mantea, co-prezentatoarea lui Madalin Ionescu in emisiunea “Wowbiz” de la Kanal D, a experimentat emotii puternice la tv odata cu despartirea si apoi impacarea cu iubitul sau Stefan Stan, castigatorul primei editii “Vocea Romaniei“.
Trairile expuse in propria emisiune, lacrimile varsate dupa ce a povestit cum a fost inselata si impacarea celor doi, au adus audiente foarte bune postului cu actionariat turcesc.

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu