joi, 11 iulie 2013

Slabeste in functie de forma fundului: iata ce exercitii usoare poti sa faci


bet365 Autonom.ro  
Multe femei sunt extrem de nemultumite de forma fundului lor, insa insatisfactiile difera de la o persoana la alta. Micile defecte care devin suparatoare pentru femei nu sunt aceleasi pentru toate. Astfel, unele pot fi dezamagite de forma fundului, altele de dimensiunea acestuia. Pentru corectarea acestor mici imperfectiuni exista o serie de exercitii pe care antrenorii de fitness le recomanda.
Iata cateva dintre exercitiile usoare care te pot ajuta sa slabesti in functie de forma fundului.

1. Exercitii pentru fundul in forma de V


Fundul in forma de V este lat in partea de sus si in partile laterale, dar se micsoreaza pe masura ce se apropie de coapse. Pentru a-ti tonifia fundul este important sa pui la lucru toti muschii din acea zona. Cel mai potrivit exercitiu pentru a slabi frumos este denumit Step Up.

Pentru realizarea acestuia, ai nevoie de o banca de aerobic, nici prea inalta, nici prea joasa. Banca trebuie sa fie la o inaltime potrivita, astfel incat forma piciorului sa formeze un unghi de 45 de grade. Schimba pozitia picioarelor, sarind de pe unul pe altul. Pentru rezultate uimitoare este important sa faci cel putin trei seturi a cate zece repetari pentru fiecare picior.

2. Exercitii pentru fundul lasat



Pentru a avea un fund de invidiat, unul dintre exercitiile pe care le poti face - la care apeleaza si multe dintre vedete - este "sumo ghemuit". Acest tip de exercitiu actioneaza asupra muschilor fesieri, intarindu-i, si ajuta la arderea grasimilor.

Pentru realizarea acestuia trebuie sa stai cu picioarele departate pana la nivelului umerilor si talpile usor indreptate spre exterior. Ridica piciorul intr-o miscare circulara pana la nivelul soldurilor.

Lasa piciorul jos si ghemuieste-te usor pana ce coapsele sunt paralele cu podeaua. Revino la pozitia in care ai spatele drept si repeta miscarea cu celalalt picior. Efectueaza trei seturi a cate 12 repetari pentru fiecare picior.

3. Exercitii pentru fundul dublu 



 Pentru a slabi, in cazul in care ai un fund dublu, cea mai buna solutie este sa combini exercitii cardio cu exercitiile de tonifiere.

Asadar, unul dintre aceste exercitii este sa te intinzi cu fata spre sol si fruntea sprijinita pe dosul palmelor. Trage abdomenul si ridica picioarele cativa centimetri de la sol, dupa care realizeaza miscari circulare cu ajutorul acestora, in directii opuse. Efectueaza cate opt repetari in fiecare directie.

4. Exercitii pentru fundul mare

Citeste si Slăbeşte mâncând! Alimente care grăbesc pierderea de kilograme

Un fund mare este destul de sexy, insa cand acesta devine prea mare, corpul tau ar putea arata deformat. Pentru a rezolva aceasta problema, specialistii recomanda o dieta echilibrata si antrenamente regulate. Astfel, grasimea de pe fund va fi inlaturata, iar posteriorul tau va arata din nou sexy.

Unul dintre exercitiile care te ajuta sa slabesti este asezarea corpului in pozitie dreapta. Tine picioarele apropiate si apleaca-ti trunchiul, astfel incat sa atingi varful degetelor de la picioare cu mainile. Repeta miscarea, fara sa indoi genunchii.

5. Exercitii pentru fundul plat
Daca ai fundul plat, de multe ori, este destul de dificil sa iti gasesti perechea de pantaloni potrivita. Pentru a-ti tonifia posteriorul este nevoie sa urmezi un antrenament simplu, dar cu rezultate spectaculoase.

Departeaza picioarele si incearca sa atingi varful degetelor de la piciorul drept cu mana stanga si invers. Realizeaza cate trei seturi de exercitii cu pauza de 30 de secunde intre fiecare.
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu