marți, 16 iulie 2013

Ti se pregateste un duet de senzatie: Andra si Fely Donose! Afla aici toate noutatile!


bet365 Autonom.ro

Timp de o saptamana, mai multi artisti MediaPro Music au fost in tabara! Alaturi de alti colegi si producatori consacrati, dar si tineri aflati la prima lor experienta intr-un studio profesional, Andra, Loredana, Vunk si Liviu Teodorescu s-au adunat la Tabara De Muzica 2013, desfasurata intre 7 si 14 iulie la Paltinis, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.


Peste 70 de participanti s-au strans la un loc in cele sapte studiouri special amenajate la Paltinis, pentru a face schimb de experienta si de idei noi.

Odata cu acest eveniment putem inventa un nou trend, un “new-corn”, care poate fi si un export bun pentru muzica noastra”, a spus Marius Moga, initiatorul proiectului, care a invitat in tabara un interpret la fagot si unul la tambal, pentru a da o amprenta romaneasca productiilor lucrate acolo.
In doar patru zile, 30 de piese au prins contur si au fost supuse auditiei publice. Cu gandul ca “Inevitabil va fi bine”, Andra si-a atins obiectivul, plecand cu o piesa la care a lucrat impreuna cu Fely Donose (“Vocea Romaniei”). “Sunt indragostita” va fi, cu siguranta, un single care va intra in playlisturile de radio in cateva luni.

"A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales...”, a spus Andra.

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu