joi, 18 iulie 2013

Antonia si Alex Velea au o relatie din februarie! Vezi aici detaliul care i-a dat de gol!


bet365 Autonom.ro
Dupa sase luni de cand au aparut primele zvonuri cum ca ar fi impreuna si aproape un an de cand au simtit fluturi in stomac si s-au lasat prada sentimentelor, iata ca apar primele indicii clare si mai mult decat evidente ca Antonia si Alex Velea se vad si se iubesc.

Iar cea care ofera o noua piesa de puzzle ajutatoare in descifrarea povestii de dragostea, care a pus pe jar intreaga Romania, este chiar protagonista ei, Antonia. Si nu a facut-o de ieri, de azi, de cand se spune ca Alex Velea si-ar fi parasit sotia si caminul pentru ea, ci in urma cu cinci luni, in februarie 2013, cand a lasat sa ii scape un detaliu extrem de important, a carei semnificatie poate sa fie descifrata abia acum. Invitata in platou unei emisiuni la Kiss FM, artista a intrat in dialog cu moderatorul, afland de la acesta ca a doua zi urma sa fie "Valentine's Day".

Si pentru ca tot adusese vorba, prezentatorul a continuat intrebat-o pe invitata sa speciala ce va face de "Ziua Indragostitilor".
In lumea artistica se zvoneste ca Velea si Antonia sunt impreuna de un an.
"Maine e Valentine's Day. Bravo! Muncesc, am concert la Cluj", s-a grabit sa ii raspunda Antonia cu sinceritate. Cu aceeasi sinceritatea cu care, ulterior, cand a fost chestionata tot in legatura cu "Valentine's Day" si cum sta cu dragostea, ea a raspuns cu subinteles cantand refrenul piesei "Minim doi", a lui Alex Velea.Reamintim ca, la vremea respectiva Antonia poza in femeie singura, acesta separandu-se de sotul ei, Vincenzo Castellano, in octombrie- noiembrie 2012.
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu