miercuri, 10 iulie 2013

Vrei să faci sex în maşină? Iată ponturi şi poziţii, ca să nu te răneşti şi să nu fi arestat


bet365 Autonom.ro
  Toate partidele de sex din maşină sunt extraordinare, cel puţin aşa se întâmplă în filme. În realitate, rişti să te răneşti şi chiar să te reţină poliţia dacă nu eşti atent. Pentru a evita astfel de situaţii şi a te bucura de plăcerea supremă, iată câteva ponturi


1. Pregatiri intense

Inainte sa incepeti partida de sex, trebuie sa faci tot posibilul ca nu te vei rani si ca nu te va lua politia pe sus pentru comiterea unui act de indecenta in public. Astfel, mai intai trebuie sa gasesti un loc de parcare (improvizat chiar) departe de lume, pe unde nu prea trec oamenii. In al doilea rand, nu lasa motorul pornit. In al treilea, alege apusul sau dupa lasarea noptii ca moment pentru a face sex in masina. Pune un prosop pe scaun, sub fundul tau sau al partenerului, ca sa nu sufere nimeni de arsuri pe fese din cauza fortei de frecare si a incingerii scaunelor (mai ales daca sunt de piele sau imitatie de piele).

2. Centurile de siguranta, accesorii BDSM

Toate masinile, de la cea mai ieftina la cea mai scumpa, sunt echipate cu cel mai bun accesoriu pentru cei carora le place sexul dur: centurile de siguranta. Asadar, pentru cuplurile care gusta BDSM, iata un scenariu numai bun de pus in aplicare: barbatul stand pe scaunul din dreapta, cu centura pusa, legat la ochi cu o esarfa sau cu o bluzita mai subtire, cu mainile tinandu-se de tetiera, iar femeia deasupra lui libera sa-l subjuge (sau macar cat ii permite spatiul).

3. Joaca cu temperatura

Desi, in mod normal, toti preferam temperatura “potrivita” si constanta in masina cand circulam cu/in ea, in timpul sexului ne putem juca cu aerul conditionat, alternand intre rece si cald, chiar foarte cald, celor care le place. Mai mult, cei care au masini cu incalzire in scaune, pot incerca un alt truc in timpul sexului: sa dea drumul la incalzire la scaune, dar si la aerul conditionat pe rece. Placerea va fi sporita pentru ca pielea se sensibilizeaza la trecerile de la cald la rece si invers. 

4. Trapa la masina si sexul oral

Masinile cu trapa lasa loc la un nou mod de a face sex: barbatul sta pe scaunul pasagerului, iar femeia in picioare, cu trunchiul iesit prin trapa deschisa. Este o pozitie ideala pentru ca el sa ii faca ei sex oral. Situatia inversa este un pic mai dificila. Cum distanta dintre scaun si tavan nu este tocmai mare, barbatul care ar vrea sa i se faca sex oral de catre femeia care sta pe scaunul din dreapta s-ar putea trezi cu penisul in afara masinii, deasupra tavanului, nu in interior. 

5. Calare trasi pe dreapta

Barbatul stand pe scaunul din dreapta, femeia il poate da pe spate total, sa-l satisfaca stand, practic, calare peste el



6. Pozitie pentru scunzi
Daca barbatul nu este prea inalt (evident nici femeia), ea se poate aseza cu genunchii pe scaunul pasagerului, tinandu-se cu mainile de spatar, fiind orientata cu trunchiul catre spatele masinii, in timp ce el o patrunde de la spate, stil “doggie style”, aplecat la randu-i peste trupul ei. Daca barbatul este mai inalt, pozitie devine, insa, aproape imposibil de realizat.

7. Dansul in poala
Ceva bun de incercat pe scaunul soferului, tras in sapte cat se poate: barbatul fiind asezat normal pe scaun, femeia se lasa patrunsa in timp ce se asaza pe partener si incearca chiar cateva miscari de dans in poala. Partea buna: amandoi au “locurile de la geam”.


8. Infinitele posibilitati ale oglinzii retrovizoare
Daca oglinda retrovizoare este extraordinar de utila in trafic, n-aveti idee cat de utila este in timp ce faceti sex in masina. Practic, din orice pozitie stati, puteti pozitiona astfel oglinda incat sa vedeti exac ceea ce doriti. In pozitia de la punctul 7, in care ea sta deasupra lui in timp ce face sex, cu spatele la el practic, femeia poate pozitiona astfel oglinda retrovizoare incat el sa ii vada chipul ravasit de placere. Asadar, indiferent de pozitie, nu uita sa te folosesti de oglinda retrovizoare. Face mai mult decat doar sa salveze vieti!

9. Pozitia lingura pe bancheta din spate
Bancheta din spate ofera posibilitatea de a avea sex tandru, intim, mai cu seama prin pozitia lingura: el sta intins pe o parte si isi patrunde partenera care sta, la randu-i, intinsa pe o parte, cu spatele la el. Desi bancheta este relativ mica pentru doua persoana, pozitia pe lateral si trupul ei strans in brate de al lui va face “lingura”, in masina, una dintre cele mai intime momente din toata partida de sex. Atentie insa la pozitia misionarului! Femeia, mai ales daca este usor claustrofoba, se va simti sufocata! Asadar, evita clasica pozitie misionarului.

10. Da muzica mai tare!
Pentru ca va aflati intr-un spatiu atat de mic, volumul la maxim al sistemului audio va face masina sa vibreze usor, intensificandu-va senzatiile. Din acest motiv, dati muzica la maxim! Mai mult, in timp ce rasuna muzica, nu trebuie sa-si faca griji niciunul dintre parteneri ca va fi auzit daca scoate un geamat mai puternic, caci gemetele vor fi acoperite de muzica. Un motiv in plus ca sa racnesti de placere!


bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu