sâmbătă, 13 iulie 2013

Beyonce, DETALII INTIME din dormitor! Vezi care sunt FANTEZIILE EI SEXUALE!


bet365 Autonom.ro

Cunoscută pentru apariţiile ei din ce în ce mai incitante, cântăreaţa Beyonce a demonstrat că nu are inhibiţii nici atunci când este vorba despre detalii din propriul dormitor.

"Tot ceea ce ai nevoie este o pătură confortabilă, vin roşu, fructe şi şi muzică R&B a anilor '90 de pe iPod-ul meu. Nu cred că ai nevoie de altceva", a mărturisit Beyonce.

Cântăreaţa, care este căsătorită cu rapperul Jay-Z, a recunoscut candid care îi sunt şi fanteziile sexuale: "Mi-ar plăcea să fac sex la Luvru sau sub Arcul de Triumf... Parisul este atât de frumos, sexy".

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu