vineri, 12 iulie 2013

Indicii care iti spun ca te place


bet365 Autonom.ro

Esti curioasa care sunt indicii care iti spun ca te place?


Dinamica sprancenelor



Expertii in descifrarea si interpretarea limbajului corporal au creat un ghid complet al gesturilor folosite de barbati atunci cand se indragostesc de o femeie. In topul acestor indicii speciale de afla miscarile sprancenelor. Fie ca le ridica in timp ce vorbeste, le mangaie sau face gesturi similare cu ajustarea ochelarilor (chiar daca nu ii poarta), orice dinamica la acest nivel este de bun augur.

Explicatia psihologica este foarte simpla: ridicatul sprancenelor permite luminarea privirii, marirea ochilor si, implicit, transmite interesul pentru o persoana sau o actiune. Majoritatea urmasilor lui Adam o fac inconstient, asadar acorda o atentie sporita acestui detaliu minor, dar graitor.

Separarea buzelor

Cand unui barbat ii place ceea ce vede, buzele lui se despart in mod automat, ca urmare a surprinderii sale placute. Aceeasi deschidere exprima si disponibilitatea lui de a-ti acorda atentie.

Daca mai adaugi ochii larg deschisi si narile care se extind usor pe masura ce vorbeste, ai un chip prietenos, dornic sa se apropie de tine.


Trupul erect

Acest lucru inseamna ca are o postura perfect dreapta, incordata, incercand sa isi contracte muschii bratelor. Pieptul se afla orientat inainte, abdomentul este tensionat, mandibula pare si ea putin imobila, iar trupul are tendinta de a se apleca in fata (catre tine). Acesta este modul lui de a se pune in valoare, pentru a-ti castiga aprecierea.

Atingerea chipului

Atunci cand un barbat te place cu adevarat, vei observa ca isi atinge chipul constant. Fie ca isi ridica obrajii cu degetele, fie ca isi maseaza lobul urechii sau barbia, acesta este un indiciu clar ca i-ai trezit un interes special.

Zambetul constant

Daca observi ca zambeste constant in timp ce iti vorbeste, trebuie sa stii acesta este unul dintre cele mai puternice semne de afectiune transmise de barbati. Pe langa mesajul clar ca se simte excelent in compania ta, zambetul din timpul discursului mai transmite si o atractie puternica, de ordin mental si fizic.

Analiza intentionata a trupului tau

Unii specialisti in limbajul corporal numesc acest gest "voiaj vizual", cand privirea lui pleaca intr-o mica "croaziera" in jurul trupului tau, oprindu-se in porturile cele mai pitoresti. Aceasta analiza intentionata a aspectului tau exterior nu este "la prima vedere": poti sa fii convinsa ca ti-a bifat atuurile din prima clipa in care te-a vazut. El doar incearca sa iti spuna ca ii place privelistea si ca te ia in considerare pentru o eventuala relatie erotica, pasagera sau serioasa.

Daca poti bifa cel putin 3 din aceste gesturi prin care un barbat iti arata ca te place, poti avea certitudinea ca l-ai cucerit. Acum ramane doar sa decizi daca si el iti merita admiratia, cel putin la fel de mult.

 


bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu